tag:blogger.com,1999:blog-2882473704059034646.post2281337743668296524..comments2024-03-20T15:16:48.761+01:00Comments on Magda Kucharzy: Tradycyjna krucha szarlotkaMagda Kucharzyhttp://www.blogger.com/profile/05493680713367738532noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2882473704059034646.post-51845268453583472852013-09-21T20:20:07.549+02:002013-09-21T20:20:07.549+02:00mimo, że ciasto leżało w lodówce ponad godzinę to ...mimo, że ciasto leżało w lodówce ponad godzinę to klei się okropnie, o rozwałkowaniu nie ma mowy; proporcje zachowałam więc nie wiem dlaczego jest takie lepkie :(. Jakoś udało się włożyć do piekarnika, poczekamy na efektAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2882473704059034646.post-5574918898155337822011-04-25T11:15:29.886+02:002011-04-25T11:15:29.886+02:00La Cremerii faktycznie jeszcze nie jadłam, na pewn...La Cremerii faktycznie jeszcze nie jadłam, na pewno spróbuję. :-)Magda Kucharzyhttps://www.blogger.com/profile/05493680713367738532noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2882473704059034646.post-21838416687273760792011-04-25T02:42:03.269+02:002011-04-25T02:42:03.269+02:00z lodów spróbuj La Cremeria - moim zdaniem lepsze,...z lodów spróbuj La Cremeria - moim zdaniem lepsze, z takim jakby sosem waniliowym, nie mają tłuszczów utwardzonych (typu trans) i w stosunku do innych lodów - mają mniej kalorii, co (o dziwo) nie odbija się na smaku :) a w ogóle to przez Twojego bloga zeżarłam właśnie miseczkę ciastek i szlag trafił moje odchudzanie ;p pozdro milion, powodzenia z blogiem, najwyższa pora była go założyć, biorąc pod uwagę jakie cuda w kuchni wyczyniasz ;->tattwahttps://www.blogger.com/profile/13963197485428176307noreply@blogger.com