tag:blogger.com,1999:blog-2882473704059034646.post2354141731595439512..comments2024-03-20T15:16:48.761+01:00Comments on Magda Kucharzy: Tarta z ciasta francuskiego z pieczarkami.Magda Kucharzyhttp://www.blogger.com/profile/05493680713367738532noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-2882473704059034646.post-45246441598417324162012-08-24T18:46:59.764+02:002012-08-24T18:46:59.764+02:00Agnieszko, bardzo mi przykro, że nie wyszło tak do...Agnieszko, bardzo mi przykro, że nie wyszło tak dobrze! Postanowiłam zmodyfikować troszkę przepis, rozpoczynając od podpieczenia ciasta francuskiego - wtedy tak nie rozmięknie. Pozdrawiam!Magda Kucharzyhttps://www.blogger.com/profile/05493680713367738532noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2882473704059034646.post-7982176366185498572012-08-19T16:36:10.554+02:002012-08-19T16:36:10.554+02:00Hmmm, mi się ciasto nie upiekło od spodu :( śmieta...Hmmm, mi się ciasto nie upiekło od spodu :( śmietana je rozmiękczyła :(Agnieszkahttps://www.blogger.com/profile/15251541592650749917noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2882473704059034646.post-55010744104598407102011-11-03T19:28:28.497+01:002011-11-03T19:28:28.497+01:00jaka śmietana do tego? słodka, kwaśna, jak tłusta?...jaka śmietana do tego? słodka, kwaśna, jak tłusta?<br />Wygląda naprawdę apetycznie!:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2882473704059034646.post-6047786049381251632011-09-06T23:12:06.035+02:002011-09-06T23:12:06.035+02:00Pyszna tarta, ale cebule to dwie dodałam (i nadal ...Pyszna tarta, ale cebule to dwie dodałam (i nadal nie było jej czuć) i jeszcze dwie papryki. W wersji ostrej polecam przyprawić tabasco. Gotową tartę można zresztą doprawić jeszcze ketchupem!<br />Pozdrawiam z kuchni :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2882473704059034646.post-77884747520383141572011-06-22T22:31:17.531+02:002011-06-22T22:31:17.531+02:00Tarta na cieście francuskim jeszcze przede mną, al...Tarta na cieście francuskim jeszcze przede mną, ale Twoja stanowi doskonałą zachętę - wygląda tak apetycznie!Arvénhttps://www.blogger.com/profile/11849785369507033630noreply@blogger.com