wtorek, 7 maja 2013

Eklery z budyniem, truskawkami i bitą śmietaną

Dziś zapraszam Was na kolejny przepis krok po kroku, który przygotowałam dla magazynu Lounge. Eklery to coś, co lubi każdy, a w takim wydaniu smakują po prostu wyśmienicie! Spróbujcie!


4 komentarze:

  1. Uwielbiam eklerki, ale takich ładnych to jeszcze nigdy nie widziałam.
    Są piękne takie precyzyjne :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Jejku!Nie dość, że przepiękne, to jakie na pewno smaczne!!!

    OdpowiedzUsuń
  3. Pysznie, przepadam za eklerkami :) Pozdrawiam, gingerbreath.blox.pl

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ZDJĘCIA I TEKSTY MOJEGO AUTORSTWA - CHYBA, ŻE ZAZNACZONO INACZEJ. LINKUJ, JEŚLI KORZYSTASZ. Obsługiwane przez usługę Blogger.