wtorek, 9 kwietnia 2013

Meksykańskie calzone

Chcecie zobaczyć krok po kroku, jak zrobić przepyszne meksykańskie calzone? Takie idealnie doprawione, sycące i zaskarbiające sobie miłość wszystkich jedzących? Proszę bardzo! Dokładnie takie calzone udało mi się ostatnio zrobić - cała rodzinka była zachwycona, a pierożki równie dobrze smakowały na ciepło, jak i na zimno.
Przepis przygotowałam dla magazynu Lounge, z którym współpracuję już od 4 miesięcy. W następnym numerze planuję zaprezentować coś na słodko, więc obserwujcie!

2 komentarze:

  1. oj zjadło by się... bardzo lubię kuchnię meksykańską :) jest taka aromatyczna, pachnąca!

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ZDJĘCIA I TEKSTY MOJEGO AUTORSTWA - CHYBA, ŻE ZAZNACZONO INACZEJ. LINKUJ, JEŚLI KORZYSTASZ. Obsługiwane przez usługę Blogger.